Медицински център "Beaute", гр. Сливен

Bulgarian English Romanian Russian

Доставка на софтуер

 

 

LogosLogos

 

 

 

Във връзка с изпълнението на дейности по проект BG16RFOP002-1.005-0023-C01, Медицински Център Бюте ЕООД обявява поръчка за „Закупуване на ДНА 1 - Софтуер за управление на задачите и процесите при разработката на уеббазиран софтуерен продукт - 10 бр. лицензи

Допълнителна информация от всички потенциални доставчици може да бъде намерена на страниците на Единния информационен портал на Структурните фондове на ЕС (www.eufunds.bg), Медицински Център Бюте ЕООД (www.beaute.bg ).

 

Доставка на оборудване

 

LogosLogos

 

 

 

Във връзка с изпълнението на дейности по проект BG16RFOP002-1.005-0023-C01, Медицински Център Бюте ЕООД обявява поръчка за „Закупуване на ДМА 1 - 4 бр., ДМА 2 - 1 бр., ДМА 3 - 5 бр., ДМА 4 - 1 бр., ДМА 5 - 1 бр., ДМА 6 - 1бр.“

Допълнителна информация от всички потенциални доставчици може да бъде намерена на страниците на Единния информационен портал на Структурните фондове на ЕС (www.eufunds.bg), Медицински Център Бюте ЕООД (www.beaute.bg ).

 

Присаждане на коса

kosaОт 1.09, в медицински център "Бюте" започва да се извършват процедури за трансплантация на коса! 

Трансплантацията на коса може да подобри начина, по  който изглеждате и се чувствате, процедурата е подходяща както за мъже, така и за жени!

За повече информация, пишете ни на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Лятна ваканция

summerМедицински център "Бюте" ще почива от 01.08 до 20.08!

Очаквайте много нови процедури и оборудване!

 

Доцент Христакиева: Който чете добре по кожата, той е добър лекар

docent xristakievaРепубликански специалисти в медицински център „Beaute"

Медицински център БЮТЕ е модерен, уютен, с модерно и съвременно оборудване, е мнението на доцент Христакиева специалист естетична дерматология, за сливенския център за красота „Beaute".

-Как ви откриха нашите лекари, доцент Христакиева?

-Наистина е трудно да се достигне до мен. Аз съм консултант за цяла Югоизточна България, шеф съм и на Клиниката по кожни и венерически болести в Стара Загора от доста години, имам и пациенти от Сливен. Така, че ще спестим пътя на пациентите от Сливен до Стара Загора.

Местоположение

  • гр. Сливен
    ул. "Хаджи Димитър" 19

За връзка с нас

  • 044 / 567 656
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Социални мрежи