Медицински център "Beaute", гр. Сливен

Bulgarian English Romanian Russian

Доставка на оборудване

 

LogosLogos

 

 

 

Във връзка с изпълнението на дейности по проект BG16RFOP002-1.005-0023-C01, Медицински Център Бюте ЕООД обявява поръчка за „Закупуване на ДМА 1 - 4 бр., ДМА 2 - 1 бр., ДМА 3 - 5 бр., ДМА 4 - 1 бр., ДМА 5 - 1 бр., ДМА 6 - 1бр.“

Допълнителна информация от всички потенциални доставчици може да бъде намерена на страниците на Единния информационен портал на Структурните фондове на ЕС (www.eufunds.bg), Медицински Център Бюте ЕООД (www.beaute.bg ).

 

Присаждане на коса

kosaОт 1.09, в медицински център "Бюте" започва да се извършват процедури за трансплантация на коса! 

Трансплантацията на коса може да подобри начина, по  който изглеждате и се чувствате, процедурата е подходяща както за мъже, така и за жени!

За повече информация, пишете ни на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Лятна ваканция

summerМедицински център "Бюте" ще почива от 01.08 до 20.08!

Очаквайте много нови процедури и оборудване!

 

Доцент Христакиева: Който чете добре по кожата, той е добър лекар

docent xristakievaРепубликански специалисти в медицински център „Beaute"

Медицински център БЮТЕ е модерен, уютен, с модерно и съвременно оборудване, е мнението на доцент Христакиева специалист естетична дерматология, за сливенския център за красота „Beaute".

-Как ви откриха нашите лекари, доцент Христакиева?

-Наистина е трудно да се достигне до мен. Аз съм консултант за цяла Югоизточна България, шеф съм и на Клиниката по кожни и венерически болести в Стара Загора от доста години, имам и пациенти от Сливен. Така, че ще спестим пътя на пациентите от Сливен до Стара Загора.

Д-р Соня Радкова: Рехабилитацията може да предотврати редица заболявания

dr radkovaД-р Радкова е завършила медицина през 1999 година. От 2008 година специализира „Физиотерапия и рехабилитация". Срещам се с нея в медицински център „Бюте", където работи отскоро.

- За мен този център е като оазис за физиотерапията в Сливен – с усмивка отговаря д-р Радкова на въпроса ми защо предпочита да работи тук. - Не знам дали сте видяла с какво разполагат, но в Сливен няма друго такова обзавеждане и оборудване. За мен като лекар това е много важно, защото мога да го предложа на пациентите. То е фактор за добри резултати от процедурите, пък и клиентите трябва да останат доволни и от лечението, и от обстановката. Има значение с какви апарати се правят процедурите, в каква обстановка, с какъв персонал.

Местоположение

  • гр. Сливен
    ул. "Хаджи Димитър" 19

За връзка с нас

  • 044 / 567 656
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Социални мрежи